MoneyGold

Despre noi

Avem peste 19 de ani de experiență!

 • Cine suntem

  MoneyGold oferă servicii financiare nebancare la standarde înalte de calitate. Cu o rețea de peste 100 de locații în toată țara, MoneyGold asigură clienților săi servicii financiare sigure, transparente și de încredere: Împrumuturi prin amanetare, Transfer rapid de bani, Servicii de schimb valutar și Vânzare de bijuterii.

 • Povestea companiei

  Activitatea MoneyGold a început în anul 2004 prin deschiderea primei agenții în Pitești. Extinderea la nivel național a fost inițiată în 2010, când au fost deschise și alte agenții în țară. În prezent, MoneyGold cuprinde o rețea de peste 100 de locații în toată țara și are peste 260 de angajați la nivel național: Adjud, Arad, Balș, Bârlad, Botoșani, București, Craiova, Călărași, Deva, Pitești, Mioveni, Câmpulung, Curtea de Argeș, Topoloveni, Râmnicu Sărat, Reșița, Roman, Buzău, Constanța, Fetești, Focșani, Găești, Huedin, Mangalia, Moreni, Pașcani, Ploiești, Sibiu, Slobozia, Strehaia, Suceava, Țăndărei, Târgoviște, Urziceni sau Vaslui.

  În acest fel, ai parte de acces facil la serviciile noastre de amanet, schimb valutar, transfer de bani și vânzare de bijuterii.
 • Valorile MoneyGold

  De la bun început ne-am propus să oferim servicii caracterizate prin promptitudine, seriozitate, încredere și profesionalism și ne-am diferențiat prin menținerea unui comision mic de la 0.1% pe zi indiferent de suma împrumutată, o perioadă de grație de până la 90 de zile, precum și alte condiții avantajoase de creditare. MoneyGold este un brand valoros ce oferă inovație și calitate, investind mereu în dezvoltarea unor servicii noi, solide, la standarde superioare. Pe site-ul nostru te bucuri de posibilitatea de a evalua online bunurile pe care dorești să le amanetezi, de a accesa ușor informații la zi despre contractele tale sau de a rezerva o suma de bani pentru serviciul de schimb valutar. Misiunea noastră constă în a oferi soluții financiare rapide și sigure. De aceea, te poți baza pe:

  • Profesionalism - echipa noastră are o vastă experiență și este gata să te ajute.
  • Rapiditate – garantăm eficiență atunci când vine vorba de nevoile tale.
  • Siguranță – bunurile tale sunt depozitate în condiții de maximă siguranță.
  • Confidențialitate – îți garantăm un serviciu cât se poate de discret și sigur.
 • Echipa noastră – Receptivi, dedicați, pasionați.

  Compania MoneyGold este formată din peste 260 de angajați – o echipă dinamică și creativă, implicată în asigurarea unor servicii de calitate. Servind oameni din mai multe orașe ale României, în fiecare zi, avem ocazia de a fi mai buni și de a îmbunătăți permanent serviciile pe care le oferim.

  Valorile echipei și ale companiei MoneyGold se bazează pe încredere, integritate, performanță și dezvoltare continuă.

Serviciile de Amanet sunt operate prin INVEST INTERMED GF IFN S.R.L. iar Serviciile Transfer de Bani si Exchange sunt operate prin TEILOR INVEST EXCHANGE SRL.

Te așteptăm în oricare din agențiile noastre pentru a beneficia de servicii financiare nebancare rapide și sigure! Ești ocupat și nu ai timp? Nicio problemă! Te așteptăm online pe site-ul nostru moneygold.ro sau pe pagina de Facebook.