MoneyGold

Despre noi

Avem peste 17 de ani de experiență!

 • Cine suntem

  MoneyGold oferă servicii financiare nebancare la standarde înalte de calitate. Cu o rețea de peste 70 de locații în toată țara, MoneyGold asigură clienților săi servicii financiare sigure, transparente și de încredere: Împrumuturi prin amanetare, Transfer rapid de bani, Servicii de schimb valutar și vânzare de bijuterii

 • Povestea companiei

  Activitatea MoneyGold a început în anul 2004 prin deschiderea primei agenții în Pitești. Extinderea la nivel național a fost inițiată în 2010, când au fost deschise și alte agenții în țară. În prezent, MoneyGold cuprinde o rețea de peste 70 de locații în toată țara: București, Craiova, Călărași, Pitești, Mioveni, Câmpulung, Curtea de Argeș, Topoloveni, Râmnicu Sărat, Roman, Buzău, Constanța, Fetești, Focșani, Găești, Pașcani, Ploiești, Sibiu, Slobozia, Suceava, Țăndărei, Târgoviște, Urziceni, Vaslui. În acest fel, ai parte de acces facil la serviciile noastre de amanet, schimb valutar, transfer de bani și vânzare de bijuterii.

 • Valorile MoneyGold

  De la bun început ne-am propus să oferim servicii caracterizate prin promptitudine, seriozitate, încredere și profesionalism și ne-am diferențiat prin menținerea unui comision mic de 0.1% pe zi indiferent de suma împrumutată, o perioadă de grație de 90 de zile, precum și alte condiții avantajoase de creditare. MoneyGold este un brand valoros ce oferă inovație și calitate, investind mereu în dezvoltarea unor servicii noi, solide, la standarde superioare. Pe site-ul nostru te bucuri de posibilitatea de a evalua online bunurile pe care dorești să le amanetezi, de a accesa ușor informații la zi despre contractele tale sau de a rezerva o suma de bani pentru serviciul de schimb valutar. Misiunea noastră constă în a oferi soluții financiare rapide și sigure. De aceea, te poți baza pe:

  • Profesionalism - echipa noastră are o vastă experiență și este gata să te ajute.
  • Rapiditate – garantăm eficiență atunci când vine vorba de nevoile tale.
  • Siguranță – bunurile tale sunt depozitate în condiții de maximă siguranță.
  • Confidențialitate – îți garantăm un serviciu cât se poate de discret și sigur.
 • Echipa noastră – Receptivi, dedicați, pasionați.

  Compania MoneyGold este formată din peste 150 de angajați – o echipa dinamică și creativă, implicată în asigurarea unor servicii de calitate. Servind oameni din mai multe orașe ale României, în fiecare zi, avem ocazia de a fi mai buni și de a îmbunătăți permanent serviciile pe care le oferim.

  Valorile echipei și ale companiei MoneyGold se bazează pe încredere, integritate, performanță și dezvoltare continuă.

Serviciile de Amanet sunt operate prin INVEST INTERMED GF IFN S.R.L. iar Serviciile Transfer de Bani si Exchange sunt operate prin TEILOR INVEST EXCHANGE SRL.

Te așteptăm online sau în oricare din agențiile noastre pentru a beneficia de servicii financiare nebancare rapide și sigure!

În agențiile MoneyGold îți oferim servicii de amanet, vânzare bijuterii din aur, schimb valutar și transfer de bani prin MoneyGram.

Contact

Str. Smeurei nr 54, Pitesti, jud. Arges, 110046, Romania

0371 110 110

office@moneygold.ro

Copyright © 2021 MoneyGold.

All rights reserved.