Go to Top

FAQs

Cum funcționează un împrumut prin amanetare?

În cazul în care aveți nevoie urgentă de o anumită sumă de bani, un împrumut prin amanetare este soluția perfectă. Împrumuturile prin amanetare se bazează doar pe garanția din aur oferită de dumneavoastră, fără a implica un program fix de plăți, o dobândă ce se poate majora sau penalități în cazul neachitării totale a împrumutului. În situația în care nu aveți posibilitatea de a plăti împrumutul, puteți opta să îl achitați renunțând la garanția dumneavoastră colaterală.

Ce este o prelungire?

În cazul în care nu aveți posibilitatea de a achita împrumutul în totalitate la data scadenței sale, puteți solicita o prelungire a acestuia. Pentru a obține prelungirea va trebui doar să achitați o parte din dobânda datorată.

Ce este o reînnoire?

În situația în care nu puteți plăti împrumutul în totalitate la data scadenței sale, puteți obține o reînnoire. Prin reînnoire achitați dobânda pentru împrumut în totalitate și vi se deschide un alt împrumut. Suma împrumutată cât și rata dobânzii rămân aceleași, singurul element care se schimbă fiind data scadentă pentru întreaga durată a împrumutului.

Vor fi în siguranță bijuteriile mele pe perioada amanetării?

Bijuteriile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță până când împrumutul va fi achitat integral. Noi ne asumăm răspunderea pentru toate obiectele aur care se află în grija noastră. Toate agențiile de amanet MoneyGold sunt dotate cu sisteme de securitate pentru a proteja obiectele aur pe care le au în păstrare.

Cum prelungesc un contract?

Contractul poate fi prelungit înainte sau după maxim 60 zile de la data scadentă, având obligația de a achita, la data prelungirii, comisionul aferent perioadei contractuale.