Go to Top
  • No products in the cart.

Amanet MoneyGold: Împrumut ușor și rapid

Casa de amanet este o instituție financiară nebancară, ce oferă împrumuturi rapide, pe baza unor garanții reale.

Pentru momentele în care ai nevoie de un partener de încredere și de servicii financiare rapide și sigure, MoneyGold îți propune împrumuturi prin amanetare, cu un comision minim de 0.1%/zi.

Ce se acceptă drept garanție în agențiile MoneyGold?

În agențiile MoneyGold sunt acceptate drept garanție numai obiectele din aur. Înainte de a fi preluate, piesele din aur sunt atent analizate de către specialiștii noștri.

În cazul în care dorești să vinzi obiectele din aur, specialiștii Teilor vor înlătura pietrele prinse în montura acestora, indiferent de natura lor. Bijuteriile vor fi ulterior cântărite pentru a se afla valoarea exactă a metalului prețios.

Cum pot efectua un împrumut prin amanetare MoneyGold?

Serviciile de amanetare se adresează persoanelor fizice care au nevoie de împrumuturi rapide și sigure. Folosind doar actul de identitate și oferind drept garanție un obiect din aur, poți obține foarte ușor un împrumut MoneyGold. Mai mult, comisionul pentru împrumuturile prin amanetare au un comision minim, de 0.1% pe zi.

Ce se întâmplă dacă nu pot achita suma împrumutată în 30 de zile?

Primul lucru pe care trebuie să îl faci, este să iei legătura cu noi, sunând la agentia în care ai efectuat împrumutul. MoneyGold îți oferă posibilitatea de a prelungi contractul până la 90 de zile, fără penalizări, cu condiția să achiți comisionul pentru cele 30 de zile.

Pentru mai multe informații legate de efecturarea unui împrumut prin amanetare MoneyGold, te invităm să vizitezi secțiunea FAQS.