Go to Top

Noutăți

Ce este aurul de investiții?

Aurul de investiții este disponibil sub formă de lingouri sau plăcuțe bătute și monede din aur pur.

Aurul de investitii este:

– aurul, sub forma de lingouri, plăcuțe, monede acceptate/cotate pe pietele de metale prețioase, având puritatea minimă de 995 la mie, reprezentate sau nu prin hârtii de valoare, cu excepția lingourilor sau plăcuțelor cu greutatea de cel mult 1 g;

Monedele din aur trebuie să îndeplinescă următoarele condiții:

Detalii

Peste 30 de locații MoneyGOLD

Rețeaua de agenții MoneyGold este alcătuită în prezent din 34 de locații.

MoneyGold a inaugurat recent două agenții în Constanța. Acestea sunt situate pe strada Soveja și strada 1 Decembrie 1918.

Rețeaua MoneyGold va continua să se extindă în 2016, fiind deja inclusă în plan o nouă locație în Constanța.

MoneyGold vă oferă cele mai rapide și sigure servicii financiare nebancare: împrumuturi prin amanetare, servicii de schimb valutar și transfer rapid

Detalii

Numărul 1 în topul IFN-urilor din România

MoneyGold este agenția de amanet care ocupă primul loc în clasamentul alcătuit de Ministerul Finanțelor și Ziarul Financiar în anul 2014.

Cele mai importante case de amanet din România au raportat afaceri de 284 de milioane de lei și un profit cumulat de 44 de milioane de lei. Deși afacerile acestora au scăzut cu 18% anul trecut, profiturile cumulate au crescut cu aproximativ 70%. În acest context, MoneyGold a

Detalii

O nouă locație în Târgu Jiu

Din 17 august 2015 vă așteptăm în noua locație MoneyGold din Târgu Jiu. 
MoneyGold vă oferă cel mai mic comision din România, 0.1% pe zi indiferent de sumă, iar perioada de așteptare este de o sută de zile. Locația din Târgu Jiu este situată pe strada Victoriei, vis a vis de magazinul Parâng.

MoneyGold

Cel mai mic comision, de 0.1% pe zi.
Rapiditate, siguranță și confidențialitate în operare.
Perioada contractului de amanetare poate

Detalii

Amanet MoneyGold: Împrumut ușor și rapid

Casa de amanet este o instituție financiară nebancară, ce oferă împrumuturi rapide, pe baza unor garanții reale.
Pentru momentele în care ai nevoie de un partener de încredere și de servicii financiare rapide și sigure, MoneyGold îți propune împrumuturi prin amanetare, cu un comision minim de 0.1%/zi.
Ce se acceptă drept garanție în agențiile MoneyGold?
În agențiile MoneyGold sunt acceptate drept garanție numai obiectele din aur. Înainte de a fi

Detalii

Aurul, pentru venituri sigure in 2015

Principalul broker de pe piața americană a aurului, GoldCore, își îndeamnă clienții să mizeze din plin pe aur, pentru a acumula venituri consistente în cursul acestui an.
Peisajul economic de la începutul anului canalizează tot mai mult atenția investitorilor asupra aurului. “Deținerea aurului în 2015 va proteja și va genera venituri, așa cum a făcut de-a lungul istoriei. Actualul climat economic este mai instabil decât a fost în tot timpul vieții noastre. Volatilitatea piețelor și turbulențele sint deja o certitudine, la fel și devalorizarea valutei. O nouă criză financiară pare să se apropie și problema nu mai este dacă aceasta se va întâmpla, ci mai degrabă când” , a afirmat Mark O’Byrne, director general la GoldCore.

Detalii

Țări cu rezerve uriașe de aur

La nivel global, rezervele totale de aur ajungeau la 31.812 tone în august 2014, conform Business Insider. Vă prezentăm topul celor mai mari rezerve de metal prețios din lume.

Locul 10: India
Cantitatea oficială de aur deținută: 557,7 tone
Din rezervele valutare: 7,3%

În India, guvernul descurajează cumpărarea metalului prețios, importurile de metal prețios mărind deficitul de cont curent.

Locul 9: Olanda
Cantitatea oficială de aur deținută: 612,5 tone

Detalii

Cum pot investi in aur?

Aurul poate fi considerat o investitie in momentele de criza, atunci cand majoritatea activelor financiare pot suferi deprecieri importante.

Puteti investi in aur prin diverse metode. Metoda clasica este achizitia de lingouri, monede sau bijuterii, insa aceasta prezinta inconvenientul depozitarii. Exista si produse special concepute de institutiile bancare prin care se ofera la pachet atat aurul fizic, cat si casete de valori special concepte pentru depozitare, pe baza contractelor de

Detalii