Go to Top

Campanii

Moneygold te împrumută cu noroc!

Campanii_1A împrumutat şi a câştigat cu MoneyGold!

Marele premiu al tombolei MoneyGold te împrumută cu noroc!, un Dacia Logan, și-a găsit câștigătorul. Talonul 02817, depus odată cu contractul cu numărul 1559 într-una din agențiile noastre din Ploiești, i-a adus marele premiu lui Dumitru Gabriel.

Castigator_1

Campania s-a desfășurat în perioada 1 Septembrie – 24 Decembrie 2014. În cadrul campaniei MoneyGold te împrumută cu noroc! s-au acordat 3 premii în bani a câte 1000 RON și marele premiu, un autoturism Dacia Logan.

În fiecare dintre lunile septembrie, octombrie și noiembrie, în data de 27, în vederea acordării premiilor, s-a efectuat extragerea manuală a talonului câștigător, din cele colectate în luna respectivă, până în data de 26 inclusiv. Pentru a participa în cadrul campaniei MoneyGold te împrumută cu noroc, clienții MoneyGold au încheiat contracte noi sau au prelungit contracte existente în valoare de minim 700 RON, pe o perioadă de minim 30 de zile.

În ultima zi a concursului, 29 Decembrie 2014, a fost efectuată extragererea finală a marelui premiu, un autoturism Dacia Logan. Extragerea a fost efectuată manual, din urna colectivă, fiind incluse toate taloanele colectate pe durata campaniei.